Large Botanical Wet-room, Southwick

Large Botanical Wet-room, Southwick

This project involved the transformation of the family bathroom into a beautiful large wet-room.
 
Our client wanted somewhere to store bottles in the shower without having to use the window sill and so we built out the back wall to create a stunning large recess. The client loved neural muted tones but wanted a feature wall in the shower and so we add the striking Atlantis scallop tiles which are tied-in with the splash-back for the vanity unit. The bespoke towel-rail is colour-matched to the scheme and the client has added a really soothing botanical feel to the space with the addition of bathroom plants which is a really popular feature in bathroom design just now.

Location: Southwick, East Sussex

Cost of products: £4-5K